Cautare

24983 de rezultate pentru "copiii lui dan bitman" (4.12 secunde)
Uitand de toate astea, am avut si avem tendinta de a ne creste copiii dupa "canoane" europene. ... Ce am facut cu si pentru copiii nostri?
Congresul PUR de sambata a adoptat propunerea lui Dan Voiculescu privind schimbarea numelui in Partidul Conservator.
Dar, atata timp cat situatia din Orientul Mijlociu nu se va calma, trend-ul de crestere a cotatiilor va continua in mod sigur" - afirma Dan Berendel, trader international si proprietar al S.C.Master Chem Oil SRL, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati specialisti romani in domeniul analizei pietelor titeiului.
Deputatii din Comisia juridica au amanat discutarea cazului deputatului PSD Dan Iosif, intrat in atentia Biroului Permanent pentru faptul de a fi votat cu mai multe cartele electronice, pe motiv ca sesizarea conducerii Camerei nu contine date suficiente.
Dan Ioan Popescu a demisionat luni din PSD, anuntul fiind facut in mod oficial in fata parlamentarilor. ... Principalul motiv invocat de Dan Ioan Popescu este acela ca PSD a incetat sa mai fie un partid democratic.
Acestia au modificat in ultimul moment lista, trecandu-l, in locul actorului Daniel Vulcu, pe juristul Octavian Dan.
Florin Matei publica pe blog o ipoteza fulminanta despre cacealmaua Dan Diaconescu presedinte, pusa la cale de Basescu. 'Cea mai mare cacealmea regizata de Basescu este asta cu Dan Diaconescu arestat. ... Marsavia cu arestarea lui Diaconescu miroase a bluff ieftin de la o posta.
Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a achitat pe deputatul Dan Ilie Morega si pe fostul ministru al muncii, familiei si egalitatii de sanse, Paul Pacuraru, in procesul in care cei doi erau judecati pentru dare, respectiv luare de mita.
Dan Pavel: "Miscarea Populara nu va schimba situatia de la urne" Chiar daca PDL va reusi sa isi schimbe formal imaginea, prin intermediul Miscarii Populare, situatia de la urne va ramane, cel mai probabil, neschimbata pentru pedelisti, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Ce spune Elena Udrea despre intrarea unei tinere bistritence, fosta "fata de la pagina 5", in PMP Printre femeile care s-au alaturat Elenei Udrea in PMP se numara si Anca Alina Moldovan, o bistriteanca sexy care a facut parte din echipa lui Dan Negru de la "Te pui cu Blondele" si a pozat provocator intr-un tabloid.
Dan Diaconescu: ... Realizatorul de televiziune Dan Diaconescu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca "fara prezenta la OTV in campania electorala din 2009 Traian Basescu nu era presedinte astazi", iar seful statului i-a "raspuns" cu patru zile de detentie.
Vanzatorul proprietatii a fost Gheorghe Birneanu, mandatar al lui Birneanu Cristian Andrei. ... Administratorul unic al CM 1 este Dan Voiculescu, cel care se ocupa acum de portofoliul SIF Oltenia. ... Facem un studiu de impact si vedem ce se preteaza", a spus Dan Voiculescu.
Si astazi, Samsonite conduce industria valizelor, cu aceleasi principii de baza, purtand viziunea lui Shwayder catre toate colturile globului.
Dan Helciug: ... E cea mai potrivita" - Victor Slav nu este inclus in "peisaj" Dan Helciug vrea sa revina in forta in atentia publicului si fanilor sai cu videoclipul unei piese noi, "Si-a fugit mireasa in lume".
Agentia Nationala de Integritate a depus o sesizare la Parchetul General impotriva primarului Capitalei, Nicusor Dan, pe care il acuza de abuz in serviciu, pentru ca Primaria Capitalei ar fi platit o amenda in contul lui si pentru ca ar fi aprobat in calitate de primar suplimentarea bugetului unei directii pe care tot el o conducea.
Presedintele autosuspendat al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, are de gand sa revina in fruntea organizatiei bucurestene a social-democratilor, lansandu-le astfel un avertisment celor care l-au contestat si i-au cerut demisia din functie si chiar din partid.
Cotidianul.ro informeaza ca Dan Voiculescu organizeaza un concurs cu tema "Minciunile lui Traian Basescu".
Comisia de integritate din PSD A VOTAT EXCLUDEREA LUI MIRCEA GEOANA DIN PARTID Seful Comisiei de Integritate a PSD, senatorul Dan Sova, a explicat ca decizia Comisiei va fi inaintata Consiliului Executiv National al PSD, sub forma unei recomandari pentru excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Demisia lui Emil Boc vazuta de consultantii politici. ... "Daca ati fi consultantul lui Emil Boc, l-ati sfatui sa-si dea demisia dupa motiunea de cenzura?". Vasile Dancu, Alfred Bulai, Dan Andronic, Bogdan Teodorescu si Adriana Saftoiu au raspuns pentru "Puterea".
Dupa patima cea de buna voie a Domnului nostru Iisus Hristos, dupa Invierea si dupa Inaltarea Lui la ceruri, era in Cezareea Palestinei un sutas, anume Corneliu, de neam din Tracia.
google-analytics.com